top of page

Nagelbijters

Het is niet alleen een pijnlijke bezigheid maar u wilt ook graag uw handen verstoppen, want u wilt eigenlijk liever mooi verzorgde handen hebben. Fay-Nails kan u hierbij helpen.

 

Nagelbijters hebben vaak een kort nagelbed en stugge nagelriemen. Niet alleen het afbijten van de nagel zelf maar ook de huid rondom de nagel wordt afgebeten waardoor er infecties kunnen ontstaan. Bij de 1e behandeling wordt de nagel verlengd met een tip en daaroverheen komt een laag gel. Wij maken de nagelverlenging niet zo lang want dit bent u niet gewend. U zou iedere keer uw nagels stoten bij werkzaamheden waardoor de nagels afbreken. U moet eerst wennen dat u weer nagels heeft. Na de behandeling zien uw vingertoppen er weer netjes uit.

Na 1 week komt u terug voor controle. Wij bekijken uw nagels en werken waar nodig dit bij. Tevens bespreken we wanneer u weer terug moet komen voor een nabehandeling (opvullen). Dit zal na ongeveer 3 weken zijn zoals ook gebeurt bij "niet" nagelbijters. Uw eigen nagels gaan groeien en na een aantal behandelingen kunnen wij dan een laag gel over uw eigen nagel zetten. 

Dit is de beste manier om van het nagelbijten af te komen. Maar ook uw eigen inzet is belangrijk.

 

Wilt u eens proberen of dit iets voor u is? Maak dan even een afspraak voor een proefnagel. Deze behandeling is voor zowel heren als dames.

nagelbijtster2.jpg
bottom of page