top of page

Manicure

Een manicure is de verzorging van de natuurlijke nagels en handen.

Bij de standaard manicure worden uw nagels mooi in model gevijld. De nagelriemen worden verzorgd. Daarna gaan de nagels in een badje met lauw water en een frisse soak lotion. En als finishing touch krijgt u een handcrème en uw nagelriemen worden nog extra verzorgd met nagelriemolie.

 

Uitgebreide manicurebehandeling

Daarnaast hebben wij ook de uitgebreide manicurebehandeling. U krijgt dan extra een scrubbehandeling waardoor uw handen weer zacht worden. Daarna krijgt u een voedend masker, een handcrème en een handmassage. Tot slot worden uw nagels mooi  gepolijst.

Deze behandeling is voor zowel mannen als vrouwen. Ook steeds meer mannen willen mooie verzorgde handen.

Gelpolish

Bent u helemaal klaar met  nagellak die snel afbladdert en u wilt geen kunstnagels dan is gelpolish de oplossing voor u. Prachtig gelakte nagels met de kwaliteit van gel. Gelpolish blijft 3 tot 4 weken zitten. Verkrijgbaar in vele mooie kleuren of als french manicure. 

 

Ook heel mooi op uw teennagels.

Paraffinebad

Warme paraffine versoepelt stijve spieren en verminderd de last van pijnlijke gewrichten.

 

Het geeft tevens een extra diepe verzorging aan handen en/of voeten. Na deze behandeling voelen de handen en/of voeten lekker zacht aan. Dit moet u een keer ervaren. U kunt deze behandeling ook combineren met een manicure of cosmetische voet. U krijgt dan 5 euro korting op de paraffinebehandeling.

bottom of page